Invitasjon temahelg

Brekken og 1. Løten speidergrupper inviterer til fordypningsmerkehelg på Koppang 9.til 10.mars 2013.  Det er oppmøte kl 1000 på lørdag og vi er klare for hjemreise kl 1500 søndag.  Vi skal være på Koppang skole og ligge inne.  Ta med det du trenger av klær og utstyr for ei helg, inkl kopp, tallerken, bestikk, hodelykt, innesko og uteklær.  Antrekk er speiderskjorte og skjerf for de som har det.  De som vil ligge ute må ta med utstyr til dette selv.  Helga koster kr 350, som dekker all mat, husrom, materiell, merker og merkesnorer.  Gruppevis bindende påmelding sendes på epost til leif.erland.b@gmail.com innen mandag 4.februar 2013.  Bruk vedlagte påmeldingsskjema og fyll inn gruppe, navn, antall merker fra før og merkeønsker, husk reserveønsker.  For rovere, leder og foreldre/sjåfører fylles ut navn, R, L eller F og rovere fyller ut antall fordypningsmerker fra før.

For speidere og roveraspiranter:

Det vil bli 12 timer med fordypningsmerkeøkter og du kan fylle opp disse 12 timene med merker fra listen under.  Det kan være begrenset antall på noen merker så du må ta med noen reservevalg (husk å merke disse i påmeldinga med R).  Du velger selvfølgelig merker ut fra interesse og hvilke merker du har fra før.  Du som er ganske ny som speider og ikke har så mange merker fra før, velger først ut fra de grunnleggende/mest vanlige, merket med gult i tabellen.  Noen av merkene vi tilbyr er helt nye og noen har vi ikke hatt tidligere og er i første omgang tiltenkt de som har de grunnleggende/mest vanlige merkene fra før.  Disse er merket med grønt i tabellen.

Merke

Tid

Dette må du ta med   deg

Livline

2 timer

Flagg

2 timer

Førstehjelp

2 timer

Kart og kompass

4 timer

Kompass

Fyrbøter

4 timer

Husstell

4 timer

Forkle

Drama

4 timer

Bake

4 timer

Forkle

Lov og rett

2 timer

PC hvis du har

Nord-Sør

4 timer

PC hvis du har

Tauarbeid

4 timer

Geocaching

4 timer

GPS hvis du har

Matauk

4 timer

Data

4 timer

PC hvis du har

PMR

4 timer

PMR (lisensfri   walkie-talkie)

For roverne blir det ikke noen valgmuligheter, men 3 stk spennende 4 timers merker for alle.

Merke

Tid

Dette må du ta med   deg

Lek

4 timer+leirbål

Etikk og   verdigrunnlag

4 timer+leirbål

Sliping og bryning   av eggverktøy (kniv og øks)

4 timer

Sløve kniver og   økser

Hvis det er spørsmål om merker, opplegg eller annet, ta kontakt med Hilde eller Erland.  Vi håper mange har lyst til å komme til en spennende helg på Koppang.

Speiderhilsen

Hilde (93207492) og Erland (48895112)

InvitasjonTemahelg2013
Påmeldingsskjema