Utlånsinfo

Her vil det komme info om gjenstander som Hedmark krets har til utlån til våre grupper: 
Både HLR-dukkene og høyttaleren kan lånes til både gruppene- og til kretsarrangement. Gjenstandene som er til utlån skal være lagret på kretslageret på Hammeren i Løten, når det ikke er i bruk. Send en e-post til kretsleder@hedmarkkrets.no, da vil du få oppgitt hentested og annen relevant informasjon 

Gjenstander tilgjengelig for utlån 

  • 4x annadukker (HLR-dukke) og 1x øvelseshjertestarter 
  • 1x bærbar høyttaler med tilhørende mikrofon 

Om HLR-dukkene 
Denne består av 4 øvingsdukker av typen Little Anne QCPR fra Lærdal Medical. Dukkene er i voksen størrelse og er enkel i bruk. Disse dukkene har tilbakemeldingsteknologi, slik at speiderne kan få direkte tilbakemelding via en app på hvordan de utfører hjerte- og lungeredningen. 

Om øvelseshjertestarteren 
I tillegg til HLR-dukkene følger det med en treningsvariant av hjertestarteren. Denne er av typen Defibtech Lifeline AED treningsstarter, som brukes til trening og opplæring i HLR med bruk av hjertestarter. Øvelseshjertestarteren kan brukes på HLR-dukkene.

Om høyttaleren 
Denne høyttaleren inkluderer to trådløse mikrofoner og en lader. Det skal være mulig å koble din telefon via bluetooth til høyttaleren, slik av du kan avspille musikk eller lignende.

Vilkår for utlån 

  • Det er viktig at alle som benytter seg av utstyret, behandler det med forsiktighet, slik at vi unngår tapte eller ødelagte gjenstander. Kontakt kretsen hvis du oppdager at utstyret er i uorden, har skader eller mangler. 
  • Lån av både HLR-dukkene og høyttaleren krever en ansvarlig leder som står for utlånet. Denne lederen er ansvarlig for riktig og fornuftig bruk, og at utstyret blir hentet fra og tilbakelevert til kretslageret på Hammeren. Evt. kan utstyret fraktes direkte til neste låntager. 
  • Ved utlån vil du få tilsendt en digital kopi av bruksanvisning til HLR-dukkene og øvelseshjertestarteren.