Bilder fra småspeiderleir 2024

Det var en fantastisk småspeiderleir på Hammeren i Løten helgen fra 31.mai til 2. juni. Det var hele 74 småspeidere og ledere som var samlet til full fart. Strålende vær gjorde at de ivrigste var oppe til kl. 0430 natt til lørdag. Småspeiderne fikk tovet skjerfknuter, spikket smørkniv, laget pinnebrøddeig(som for mange var en ny opplevelse) og stekt pinnebrød, hatt mesternes mester, malt og tegnet. I tillegg har de planlagt og gjennomført underholdning på leirbålet.

Det har vært god latter og mye glede. Blant annet var det enn opplevelse med et sikkerlig tordenvær og mange «dusjet» ute i regnværet. 
Søndag avsluttet vi med kanotur ut til en av øyene på Rokosjøen, med bading og nistepakke før turen gikk tilbake til Hammeren for rydding og avslutning. Det har vært noen fine netter på herlige Hammeren og arrangøren oppfordrer til mer bruk at stedet.

Kretsstyret takker Løten speidergruppe som arrangør, for en godt gjennomført småspeiderleir.

(Alle bilder: Ingrid Gurena Holøyen Skjærbakken)