Roversamling 2016

Hei alle rovere i Hedmark krets!

5.-7. februar 2016 er det duket for årets roversamling. Til dette er alle rovere i kretsen invitert.
Denne blir avholdt på Hammeren leirsted, og vi vil fokusere på vinteraktiviteter. Vi skal sove ute, så alle må ha med klær og sovepose til dette. Vi har også tenkt å avholde hockeykamp, altså er det viktig at vi har med oss skøyter. Mer detaljert program kommer senere. Oppmøte er på Hammeren kl 19.00 fredag kveld. Spis middag før dere kommer, det blir kun kveldsmat der. Avreise er kl 14.00 søndag, etter at vi har spist lunsj.
Lørdag 6. februar er det kretsting i Løten. Vi legger opp til, og oppfordrer alle til å delta på dette. Skyss organiserer vi sammen.
Pris kr. 250,-.
Påmelding skjer til Ragnhild Holen senest søndag 31. januar på mobil 41287926. Det er viktig at alle gir info om spesielle matbehov. Sørg også for at vi får mobilnummeret til deltagerne, i tilfelle været ikke er på vår side og vi må endre pakkelista.
Hvis det er noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt!

Vi gleder oss, og håper mange vil komme!

Mvh
Roverombudene i Hedmark krets
Ola Langen og Ragnhild Holen

Én tanke om “Roversamling 2016

Det er stengt for kommentarer.