Invitasjon til trinn 1 lederkurs januar 2024

Mjøsklubben inviterer til kurs
26.-28. januar 2024
på Camp Sjusjøen, MesnaliFor rovere og ledere, både ”ferske og erfarne”Vi tilbyr denne gangen trinn 1 i grunntreningen «Jeg er beredt» lørdag til søndag. Og vi tilbyr “Ledersamtalen” fredag kveld.
 
 

Før du kommer ønsker vi at du gjennomfører e-læringen “Introkurset” i Motimate.
Start herfra: https://veiledninger.speiding.no/e-l%c3%a6ring/e-kurs-i-motimate

Rammeprogram:
“Ledersamtalen” er en samtale med en ledertrener hvor du får mer innsikt i hva det vil si å være speiderleder i Norges Speiderforbund, og er sammen med e-læringen “Introkurset” en del av det vi kaller for “Lederstart”.
“Trinn 1” er en blanding av teori og praksis. I prinsippet starter hver modul med teori, før det er noe praktisk som skjer. Hver modul avsluttes med evaluering.
Ankomst fredag kveld, med middag/kveldsmat fra kl. 19.00. Ledersamtalen starter kl. 20.00, og vi avslutter med en leirbålsprat og litt speiderhistorie.
Lørdag: oppstart kl. 09.00 med flaggheis. I løpet av dagen gjennomgås modul 1, modul 2 og deler av modul 3 i Trinn 1. Dagen avsluttes kl. 22.00
Søndag: kurset fortsetter med resten av modul 3 og hele modul 4, avslutning kl. 15.00.

Det er mulig å delta på bare enkelte moduler om ønskelig, men det er ønskelig fra stabens side om flest mulig har muligheten til å delta hele helga. Ved å delta på alt får den enkelte også en større sosial og speiderfaglig utnyttelse av kurshelga.

Priser: Uansett nivå av deltakelse – regning sendes kretsene
Deltakere fra Mjøsklubben: Kr. 600,-
Deltakere utenfor Mjøsklubben: Kr. 1.000,-

Les om Camp Sjusjøen her: https://campsjusjoen.no/

Påmelding senest mandag 15. januar via medlemssystemet min.speiding.no.

Ved påmelding angis:
Navn, gruppe, mobilnummer og e-postadresse, samt eventuelle allergier. I tillegg angis om du deltar hele helga eller på hvilke moduler.

På Camp Sjusjøen får vi litt speiderluksus ved at vi overnatter inne i gode senger og spiser (de fleste) måltidene våre pent og dannet innendørs. Hvis noen ønsker å sove ute er det muligheter for det, ta i så fall med eget telt eller hengekøye.

Forbehold om nok deltakere.

Spørsmål?
Ta kontakt med kursleder Bjørn Roger Jensen på 976 54 705 (ved behov for raskt svar) eller på epost bjrogjen@online.no

Praktisk info:
Deltakere må påregne og ta med noe felles turutstyr som kjeler, øks, sag, livline. Etter påmelding vil alle få beskjed om hva hver enkelt tar med. Tips: dette er vanlig utstyr som du kan låne av egen speidergruppe. Ta også med skrivesaker. Vi starter inne.
Selv om mye av kurset foregår innomhus, vil det også være en del aktivitet ute. Så det er viktig å pakke med seg klær etter vær og temperatur – blant annet skal deltakerne lage seg varm lunsj ute på bål på lørdagen – og det er januar.

Kursstab: Bjørn Roger Jensen (kursleder), Eli-Brit Y. Holen, Hanne Mette Lundberg, Roy Arild Rugsveen, Øystein Gonsholt, Hans Kristian Enger og Runar Lyseng Bekkelund m.fl.