Invitasjon til ledertur i England

Hedmark Krets inviterer til Ledertur i 2024 for ledere i Mjøsklubben.
Dato: Torsdag 13.juni til søndag 16.juni 2024

Program
Turen går til England, og blir en reise hvor vi besøker steder Chief Scout BP (Baden-Powell 1.Lord of Gilwell) satte sine spor og som er arnesteder for speiderbevegelsen.
Vi flyr som gruppe til Heathrow, London og reiser videre til Gilwell Park hvor vi har omvisning og overnatter første natt.

Deretter går turen videre til Charterhouse School, hvor BP gikk på skole. Der for vi en omvisning. Videre til Wimbledon Mill hvor store deler av Scouting for Boys ble skrevet.
På fredag går turen videre til Poole og så til Brownsea Island. Her har vi reservert South Shore Lodge for to netter. På lørdag tar fergen til Poole og ser oss rundt. Leirbål på Brownsea Island lørdag kveld.
Søndag går turen tilbake til Heatrow og fly hjem.

Vi understreker at programmet er tentativt – det kan bli endringer.

Estimert kostnadsramme pr.deltager: Kr. 6500,-
Dette inkluderer flyreise, mat, overnatting og transport.

For planleggingens skyld er dette nå i første omgang en forhåndspåmelding for å få et anslag på antall deltagere. Dette er viktig for å utarbeide budsjett, bookinger etc.
Forhåndspåmeldingen ender den 04.12.2023, og det vil da være ordinær påmelding frem til 31.01.2024. Det vil være mulig å melde seg av frem til påmeldingsfristen går ut.

Veien videre frem mot juni 2024:
Dette er som tidligere nevnt først en forhåndspåmelding slik at vi kan få et anslag på hvor mange vi må planlegge for.
Vi ønsker derfor tilbakemelding på dette innen mandag 04.12.2023. Etter det vil vi åpne for den for offisiell påmelding (De som forhåndspåmelder seg vil følge over som påmeldte, men man kan gjennom hele perioden frem til påmeldingsfristens ende melde seg av om ønskelig.), denne vil være åpen til slutten av januar, med en del-innbetaling ved endt påmeldingsfrist på 2000 kr.
Dette slik at vi kan få best mulig pris på fly, og bestille det, da det er mer gunstig enn å vente til nærmere avreisedato.

Det resterende beløpet av den endelige prisen tenker vi å ha innbetalingen på rundt slutten av april en gang.

Vi håper dette høres spennende ut, og at dere kunne tenke dere å være med.
Er det noen spørsmål så kan disse sendes til epost: stiansorslett@hotmail.com

Påmelding foregår på  Min.speiding.no 

Med vennlig speiderhilsen,
Hedmark Kretsstyre og planleggingsgruppen for Ledertur 2024