Bilder og resultater fra Kretsbannerkonkurransen og småspeiderkonkurransen

KBK på Finnskogen 2023

Årets kretsbannerkonkurranse og småspeiderkonkurransen ble avholdt på Svullrya idrettspark i Grue, fra 5. til 7.Mai 2023. Som arrangør sto Mjølner og 1.Grue speidergrupper.

Kretsen gratulerer småspeiderne med vel gjennomført oppgave-løype på Kretsens dag. Flokken som vant Kaas skinn var Munin fra Mjølner speidergruppe. På andre plass kom Ulv fra Ringsaker speidergruppe og på tredje plass Ulvungene fra Løten speidergruppe. Øvrige patruljer kom på en delt fjerdeplass, disse er Grevling fra Furnes, Bjørn fra Engerdal, Røyskatt fra 1. Grue, Dalaflokken fra Brumunddal, Hakkespett fra Engerdal og Ulvungene fra Ringsaker

Etter oppgaveløsning på årets kretsbannerkonkurranse lørdag og søndag, ble vinner og bærer av kretsbanneret Hedmark krets kåret. Vinner ble patrulje Rev fra Furnes speidergruppe. Kvalifisert til NM er også på andre plass Bjørnene fra Ringsaker speidergruppe og tredje plass Ekornungene fra Engerdal speidergruppe.
Gratulerer til alle deltagende patruljer med vel gjennomført konkurranse. Se resultatlista fra Kretsbannerkonkuransen her: Resultatliste fra KBK

Til slutt vil kretsstyret takke arrangøren for en god gjennomføring av arrangementet.