Invitasjon til peffkurs 1 i september 2019

Mjøsklubben inviterer til peffkurs 1 helga
27. september – 29. september 2019 på Borgen, Nordhue.

Peff-kurs 1 skal gjøre deltakerne i stand til å planlegge og gjennomføre møter for patruljen på en trygg og sikker måte. Deltakerne får kunnskaper og praktiske ferdigheter hvor speidermetoden står i fokus.

Peffkurset skal også være et sosialt samlingspunkt hvor man utveksler erfaringer og treffer nye og gamle venner.
Kurset er beregnet for de som er, eller snart blir, Peff eller Ass. Vi har satt en aldersgrense på kurset: du må gå i 7. klasse eller mer for å delta.

• Fremmøte fredag 27. september mellom klokken 1900 – 2000 (senest)
• Avslutning søndag 29. september ca. klokken 1400
• Sted: Speiderhytta Borgen, Guttelaget Mjølners flotte hytte på Nordhuetoppen
• Pris: kr. 500,- Gruppene får regning
• Overnatting: Fortrinnsvis ute i telt begge netter. Du må ta med liggeunderlag og utstyr for å sove ute. Hver gruppe tar med telt i tillegg.
• Utstyrsliste: Speiderskjorte og –skjerf, vanlige turklær for ute- og inneaktiviteter, regntøy, innesko/tøfler, kniv, lomme-/hodelykt, bestikk, tallerken, kopp, toalettsaker, skrivesaker, loggbok (hvis du har), liggeunderlag og sovepose.
• Mat: Du får all mat du trenger på kurset, men du må nok regne med å lage den selv… Dersom du har matallergi må du opplyse om det når du melder deg på.
• Det deles selvsagt ut deltakermerke til alle deltakerne

Peffkurset vil være mobilfri-sone for speiderne, så la mobil enten bli igjen hjemme, eller vi oppbevarer den gjennom helga

Gruppevis påmelding via medlemssystemet min.speiding.no. Førstemann til mølla!! Vi setter stopp ved 30 påmeldte. Frist 16. september.

Hver gruppe må sende med minst en leder (helst en leder i troppen) som kan hjelpe til på kurset og lære om peffkurset (meldes på sammen med speiderne).

Vel møtt til en lærerik og trivelig kurshelg sammen med gamle og nye speidervenner fra hele innlandet!

Klikk her for å lese hele invitasjonen

Speiderhilsen fra Kursstaben

Spørsmål?
Ta kontakt med kursleder Gunnar Toftegaard
E-post gunnar_toftegaard@hotmail.com eller mob. 406 46 743