Invitasjon til peffkurs 2 i april 2019

Peffkurs 2 er en videreføring av peffkurs 1 og skal gjøre deltakerne i stand til å gjennomføre turer og friluftsliv for patruljen på en trygg og sikker måte. Deltakerne får kunnskaper og praktiske ferdigheter hvor speidermetoden står i fokus. Peffkurset skal også være et sosialt samlingspunkt hvor man utveksler erfaringer og treffer nye og gamle venner.
For å kunne være med må du være, eller snart bli, Peff eller Ass, og ha gjennomført Peff1-kurset. Vi har satt en aldersgrense på kurset: du må gå i 7. klasse eller mer for å delta. Troppsleder har siste ord i å vurdere egnetheten til de enkelte deltakere fra egen gruppe.

Les mer om peffkursene her

Mjøsklubben har som mål å arrangere Peff-kurs hvert år!

Når: Fredag 5. april til søndag 7. april 2019

Sted: Speiderhuset Hammeren i Løten, Hedmark krets sitt flotte hus ved Rokosjøen

Pris: kr. 500,- Gruppene får regning

Overnatting: Inne på madrasser/seng og ute i gapahuk. Du må ta med liggeunderlag og utstyr for å sove ute lørdag til søndag

Utstyrsliste:
Speiderskjorte og –skjerf, vanlige turklær for ute- og inneaktiviteter, regntøy, innesko/tøfler, kniv, lomme-/hodelykt, bestikk, tallerken, kopp, toalettsaker, skrivesaker, loggbok (hvis du har), liggeunderlag og sovepose.
Mat: Du får all mat du trenger på kurset, men du må nok regne med å lage den selv… Dersom du har matallergi må du opplyse om det når du melder deg på.

Det deles selvsagt ut deltakermerke til alle deltakerne

Peffkurset vil være mobilfri-sone for speiderne, så la mobil enten bli igjen hjemme, eller vi oppbevarer den gjennom helga

Påmelding: gruppevis via medlemssystemet min.speiding. Førstemann til mølla!! Vi setter stopp ved 25 påmeldte.

Påmeldingsfrist: 25. mars 2019

Vel møtt til en lærerik og trivelig kurshelg sammen med gamle og nye speidervenner fra hele innlandet!

Håper at hver gruppe kan sende med en leder som kan hjelpe til som teknisk stab. (denne meldes på og prises med «Leder i stab fra gruppe:»)

Speiderhilsen fra kursstaben

Last ned og les hele invitasjonen her:
Invitasjon_peffkurs_2_april_2019