Bilder fra Kragenäs 2015

DSC_0818Lørdag 20. juni 2015 samlet 310 speidere og ledere seg en uke på Kragenäs for årets sommerleir. Denne var et samarbeid mellom NSF kretsene Vestoppland, Gudbrandsdal og Hedmark samt KM speiderkretsen Hedmark og Oppland.

Leirstedet eies og drives av Göteborgs scoutdistrikt og det byr på en flott leirplass med flott gressbakke, vannposter, toaletter, badeplass osv, alt man måtte ønske seg av en leirplass.

Leiruka startet med innrykk på lørdag og bygging av leir. Søndag fortsatte med bygging av leir og speidergudstjeneste og åpningsleirbål.

Mandag til torsdag var det økter med mange flotte gruppebidrag, blant annet laging av årmbånd, elghode, godterier, skjerfknute, tennbriketter, spritbrennere, rappmobil osv. Det var også aktiviteter som klatring, roing av vikingskip, fisketur ute på havet.
I løpet av disse dagene var også de aller fleste speiderne ute på haik hvor de gikk og/eller padlet og overnattet utenfor leiren.
For lederne ble det arrangert norsk grunnkurs førstehjelp, sikkerhet på tur og livredning i vann.

Fredag var det markedsdag med masse liv og røre. På kvelden var det avslutningsleirbål. Lørdag ble det å ta farvel med gamle og nye venner, og vi reiste hjem med mange gode minner fra årets sommerleir.

Her finner du mere om leiren, program og utsendt info osv