Temahelg 4-5 februar

Deltakermerke for temahelg på Koppang

Brekken og 1. Løten speidergruppe inviterer til temahelg på Koppang 4. til 5.februar 2012 med mange spennende temaer. Det er oppmøte kl 1000 på lørdag og vi er klare for hjemreise kl 1500 søndag. Vi skal være på Koppang skole og ligge inne. Ta med det du trenger av klær og utstyr for ei helg, inkl kopp, tallerken, bestikk, hodelykt, kniv, kompass, innesko, uteklær, skiutstyr. Antrekk inne er speiderskjorte og skjerf for de som har det. De som vil ligge ute må ta med utstyr til det selv. Helga koster kr 350, som dekker all mat, husrom, materiell og deltakermerke.

Bindende påmelding, med evt mat inntoleranser sendes på epost til leif.erland.b@gmail.com innen fredag 27.januar 2012 kl 2100. Følg med på www.lotenspeider.no for evt oppdatering av informasjon.

Temahelg 2012