God jul, og godt nyttår!

Landskapet i Villmarksriket Hedmark er dekt av hvit snø. Alpinbakker og skisteder har løypene klare, og flere steder frister isen til skøytegåing og isfiske. Speiderne er kjent for å benytte seg av alle naturens goder, og med store ønsker om at året som kommer skal ha like mange gleder som året som snart har gått, ønsker kretsstyret i Hedmark krets alle speidere, venner og besøkende en fredfull julefeiring og et godt nytt år.

Det nye året bringer med seg store og små begivenheter for våre speidere. Året starter med rover- og peffbowling 28. januar, og helga etterpå blir det roversamling på Nordhue. Videre følger et stort arrangement for speidere og ledere på Koppang med lederkurs og merkehelg.

Brekken speidergruppe skal ha sin årlige vintertur helga 8-10 april, og kretsstyret ser veldig positivt på dette arrangementet. Senere på året blir det kretsens dag på Røros – et arrangement for hele kretsen.

Like etter at skolens ferie har startet er det tid for årets sommerleir, «Spor – hundre år på rett vei». Kretsstyret ønsker at så mange som mulig blir med på dette store arrangementet.

God jul og et godt nytt år!

Kretstyret i Hedmark krets
Dag Ivar Mortensen, fung. kretsleder