Kretsens dag

Det er igjen klart for Kretsens dag og kretsbannerkonkurranse. Begivenheten vil foregå på Skurven på Helgøya 8-9 mai. Helga vil bestå av morsomme og kanskje litt uventede oppgaver, koselig samlingsstunder og litt konkurranse selvfølgelig. Vi håper alle patruljer er klare for å ta turen til Helgøya og konkurrere om en plass i NM og om kretsbanneret.

Påmelding:

Det er hovedsakelig rene speiderpatruljer som kan delta, men hvis det er ønskelig kan også mix-patruljer(for eksempel rovere og speidere i en patrulje) delta. Men disse patruljene har da ikke mulighet til å komme til NM i speiding.

Gruppene melder på antall speidere og patruljer, med patruljenavn, som skal delta på kretsens dag innen 23. april. Det er mulig å melde av speidere innen 3. mai. Om gruppene kommer med færre speidere enn påmeldt på Kretsens dag må det allikevel betales for disse.

Gruppene sender felles påmelding til Rikke Bergsbakken på mail: rikke_bergsbakken@hotmail.com eller på telefon: 482 48 096.

Invitasjon speidere
Invitasjon småspeidere